Deelnemers

Downloaden (PDF, 306KB)

De Triathlon Gorssel
Ontstaan uit liefde voor de triathlon sport. De derde editie vindt plaats op 7 mei 2017 in het prachtige Gorssel. Het parcours voert je door het prachtige afwisselende Achterhoeks landschap, over openbare wegen dus het blijft opletten, maar veel verkeer is er niet. Het loopparcours is grotendeels in het bos uitgezet met de finish midden in het dorp bij Eetcafé de Hoek, Joppelaan 5 in Gorssel. Daar staan bussen gereed om de deelnemers terug te brengen naar het parc fermé. Maar terug lopen (max. 1 km) kan ook voor wie nog fit genoeg is.

Afstand
Je kunt kiezen uit de afstanden 1/8 of 1/4, individueel of als team.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor de triathlon Gorssel 2017 bedraagt:
kwart triathlon: €20
achtste triathlon:  €22.50
trio triathlon: €22.50

Prijzen
Er zijn prijzen voor de snelste drie mannen en vrouwen.

Programma
Zondag 7 mei
08:30 – Afhalen startnummer en bike check in (afhalen startnummer tot 10:00)
09:30 – start eerste serie
11:00 – start laatste serie
11:30 – eerste finishes
12:30 – laatste deelnemers finishen
12:40 – prijsuitreiking alle afstanden en categorieën.
13:30 – openen parc ferme

Verzorging
Tijdens de loopronde is er één verzorgingspost.

Douches / kleedruimte
In zwembad De Boskoele is kleedruimte aanwezig, hier kun je na de wedstrijd douchen, nog even uitzwemmen in het wedstrijdbad of dobberen in het recreatie bad.

Parc Ferme
Het parc ferme is de gehele dag afgesloten en wordt door een team van vrijwilligers bewaakt. Vanaf de bike check-in op zondagochtend tot 13:30 uur is er altijd iemand aanwezig. Voor het verlaten van het parc ferme met je fiets na afloop van de triathlon dient je startnummer overeen te komen met het nummer op je fiets.

Tijdregistratie
De tijdregistratie wordt door een externe partij gedaan. Hiervoor krijg je bij het afhalen van je startnummer een transponder. Deze dien je om je linkerenkel te dragen. Op de finish wordt deze door onze vrijwilligers van je enkel afgehaald. Hierna kun je gaan genieten van je welverdiende herstel! Voor het kwijtraken of niet inleveren van de transponder wordt € 30,- in rekening gebracht. Eigen meegebrachte transponders kunnen niet gebruikt worden.

Finish locatie
De finish is midden in het dorp bij Eetcafé de Hoek, Joppelaan 5 in Gorssel. Daar staan bussen gereed om de deelnemers terug te brengen naar het parc fermé

Goed Doel
De opbrengsten van de triatlon Gorssel zijn bestemd voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Cystic Fibrosis is taaislijmziekte, een erfelijke ziekte die nog niet te genezen is. Daarnaast wordt per deelnemer een knuffel gesponsord door de Stichting Geef een Knuffel die na de triathlon worden uitgedeeld in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. De totale opbrengst in 2016 bedroeg €2500,-. Dit bedrag is bij elkaar gebracht door sponsoren en de deelnemers. Je zwemt, fietst en loopt dus ook nog voor een goed doel!

De ingeschreven deelnemers:

Downloaden (PDF, 4.86MB)